Slide Problem!! [Archive] - Glock Talk

PDA

View Full Version : Slide Problem!!


turnerdye1
01-06-2011, 16:10
I put in a new trigger connector and now my slide wont come all the way back. I have no idea whats wrong with it. I have pictures but thats about all.

http://i52.tinypic.com/2mx0329.jpg

http://i54.tinypic.com/30tqr6q.jpg

http://i56.tinypic.com/207upef.jpg

http://i55.tinypic.com/241wlmb.jpg

http://i54.tinypic.com/29yrz0g.jpg

JR
01-06-2011, 16:22
You installed the trigger bar incorrectly. Remove the trigger housing. Make sure the cruciform of the trigger bar is INSIDE the trigger housing..... not on top!
Pick up a copy of this book http://www.lonewolfdist.com/Detail.aspx?PROD=186&TERM=boo-

turnerdye1
01-06-2011, 16:26
well i never took the trigger bar out. so idk how its in incorrectly

JR
01-06-2011, 16:28
Get a copy of the book and you will know everything.

turnerdye1
01-06-2011, 16:31
well i dont have 30 dollars and i have a match this weekend and cant wait for it to ship

JR
01-06-2011, 16:41
Remove the trigger pin, locking block pin & trigger housing pin.
Remove the locking block, trigger & trigger housing.
Install the triggerbar in the trigger housing correctly. Make sure the trigger spring is in the “S” configuration
Reinstall the components.

If this is beyond you I recommend you show up at the shoot with the gun the way it is. Somebody there will know what they are doing.

Get a copy of the book and this will never happen again.

turnerdye1
01-06-2011, 20:09
i got it fixed. thanks