Copper and chokes [Archive] - Glock Talk

PDA

View Full Version : Copper and chokes


cgaler
04-15-2011, 15:13
What is the reason they say not to shoot copper plated shot through a choke tube??? What could it possibly hurt???? Thanks,

Tom in Arizona
04-15-2011, 16:32
Who would possibly say that? They shoot steel through tubes and I use copper plated shot through my extra full turkey tube with no problems.

cgaler
04-15-2011, 17:49
The choke tube says use lead only ???

Tom in Arizona
04-15-2011, 19:41
The choke tube says use lead only ???
If it says it then use lead only? Probably only engineered for that. And buy a different choke tube to use plated or steel shot.