Registered Tube ? [Archive] - Glock Talk

PDA

View Full Version : Registered Tube ?


Jeff51
07-15-2011, 12:50
On the tube what information goes on the tube? The only thing that I have now is the serial number. Not the manufacture's info thats on the form 4, nor the dealer that put the kit on it make it a usable firearm. what do I need? It's is a smg.

chemcmndr
07-15-2011, 16:14
What is it a tube for?

Jeff51
07-15-2011, 17:03
What is it a tube for?

It's for a M3A1 Grease gun.

r2kba
07-18-2011, 21:01
You need to go to subguns.com, or AR15.com and ask this type of technical question.

Happy Hunting
07-18-2011, 21:21
the G(o)A(sk)T(he)E(xperts) (GATE) people can help you as well