Rmr on g36 [Archive] - Glock Talk

PDA

View Full Version : Rmr on g36


Rick305
11-14-2012, 06:50
Anyone have an rmr mounted on a 36 ? If the 30s isn't coming I'm getting a 36 on Friday or a 9mm shield ... Wondering if milling a 36 slide for rmr is possible or if the "glock rmr mounts" will work ?

Rick305
11-14-2012, 21:52
Guess not.

kodiakpb
11-14-2012, 21:56
People have 26's and 27's milled so I don't see why not.