OEM MB to a new case? [Archive] - Glock Talk

PDA

View Full Version : OEM MB to a new case?


RaiderRodney
12-09-2005, 09:09
Hey everyone. Quick question for ya. I am looking to upgrade down the road and I am tempted to go ahead and get a new case. Looking at some Coolermaster models and Lian-Li mainly. My question is I have a SONY Vaio desktop and would like to move that MB and everything into the new case. I don't see any problems with doing this, but wanted to ask you first as I have gotten so much help here in the past. Thanks!

Toyman
12-09-2005, 10:57
If it's a standard motherboard layout, then yes, it probably would not be a problem.

AS45-70
12-09-2005, 17:42
Most likely you can just move the parts from the old case to the new LL or whatever you pick. I have the LLPC75 and i love it, its a bit large but i like the extra room.

AS

jack19512
12-09-2005, 18:24
I did just the opposite. I took a Compaq computer that had a bad MB and ordered a aftermarket MB and it fit and worked perfect. Maybe I was just lucky though.