Remote desktop Vista from XP [Archive] - Glock Talk

PDA

View Full Version : Remote desktop Vista from XP


havensal
07-13-2007, 06:21
Can you use Windows XP remote desktop to access a PC running Vista via LAN?

Thanks. :)

Veri
07-13-2007, 16:53
Think so.

See comments @

http://weblogs.asp.net/astopford/archive/2006/02/28/439240.aspx

srhoades
07-13-2007, 18:39
I'm pretty sure you have to use Vista Business.