Firefox Jump [Archive] - Glock Talk

PDA

View Full Version : Firefox Jump


RenoF250
12-22-2008, 21:13
Firefox seems to have picked up the annoying habit of jumping the page up when you click a link sometimes. Is anyone else having this problem? My dad said he is and he has told Firefox about it but no response. Irritating.

DJ Niner
12-23-2008, 03:06
I've only noticed in on Weather.com when I'm clicking on the Radar Animation link. It's VERY noticeable in that case, so I think I'd remember it if it were happening anywhere else.

MB-G26
12-28-2008, 05:04
I've noticed it on GT quite a bit. So much so that I have clicked a thread from an index page at the same instant it 'jumps' and I end up in a thread just above where I clicked (and hadn't intended to go).

prism
12-28-2008, 23:48
firefox jump.

http://img360.imageshack.us/img360/5839/firefoxhasencounteredaphr1.jpg

Toyman
12-29-2008, 05:58
Do you have the Vista Transformation Pack installed?

RenoF250
12-29-2008, 11:55
Do you have the Vista Transformation Pack installed?

I have the problem on my XP machine on my wife's Vista (not sure if it has a transformation pack) and my dad has the problem with his Win 2k machine.