GlockTalk.com
Home Forums Classifieds Blogs Today's Posts Search Social Groups



  
SIGN-UP
Notices

Glock Talk
Welcome To The Glock Talk Forums.

 
  
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-12-2013, 20:59   #1
snatiep
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 94
Issue with a new Mossberg 590a1?

Hello Everyone!

I'm not sure but I might have a problem with my brand new 590a1, maybe not though?

I bought this shotgun yesterday afternoon and unboxed it this morning. I've racked the slide many times so far and just racked it again an hour ago some more. The last time I tried to pull the slide forward it locked up half way home.

I completely disassembled the shotgun and this very small piece of metal fell out. Upon disassembling I also noticed quite a bit of machining debris metal shavings. I used a flashlight and could see no possible place where this piece could have come from so I am assuming it is a metal sprue that somehow managed to stay in the gun when assembeled.

I completely cleaned the shotgun and function tested the gun with rounds in the magazine and it worked flawlessly. I did not fire the gun though, but dry firing it the hammer falls and the safety works.

Thanks for your thoughts and comments!

Nate
snatiep is offline   Reply With Quote

 
  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -6. The time now is 07:45.




Homepage
FAQ
Forums
Calendar
Advertise
Gallery
GT Wiki
GT Blogs
Social Groups
Classifieds


Users Currently Online: 758
241 Members
517 Guests

Most users ever online: 2,672
Aug 11, 2014 at 2:31