Home Forums Classifieds Blogs Today's Posts Search Social Groups



  
SIGN-UP
Notices

Glock Talk
Welcome To The Glock Talk Forums.

 
  
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-12-2004, 23:07   #1
aspartz
Senior Member
 
aspartz's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Sandstone, MN 55072
Posts: 5,960
Is WinME a POS, or am doing something wrong...

Being the local computer geek, I have the honor of helping my friends when their computers are cranky.

This week I have had two computers, both Gateways, presented to me. Both had winME install. Both have had major problems. Both refuse to easily reinstall. To test the first, I tried to install win@k to eliminate RAM issues. This ran fine. Prognosis -- buy a newer OS.

The second one is the PITA. The owner REALLY wants to keep me. I have now had to reinstall it 2x. I was almost done last time, when out of the blue, the registry was corrupted and now I get to start over yet again!!

I never had this level of trouble with win98, 98SE or anything based on NT. Did M$ just release a complete POS that was a step backwards from 98, or is this more likely a Gateway thing?

ARS
__________________
"When fascism comes to America, it will be wrapped in the flag and carrying the cross." - Unknown
"Government is not reason, it is not eloquence, it is force" - George Washington
aspartz is offline   Reply With Quote

 
  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -6. The time now is 04:47.




Homepage
FAQ
Forums
Calendar
Advertise
Gallery
GT Wiki
GT Blogs
Social Groups
Classifieds


Users Currently Online: 578
147 Members
431 Guests

Most users ever online: 2,672
Aug 11, 2014 at 2:31