GlockTalk.com
Home Forums Classifieds Blogs Today's Posts Search Social Groups



  
SIGN-UP
Notices

Glock Talk
Welcome To The Glock Talk Forums.

 
  
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-06-2010, 20:12   #1
Whiskey Six
Platinum Membership
Marine 0369
 
Whiskey Six's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Kansas
Posts: 2,205
Problem after Avast upgrade

Today I upgraded Avast to the paid Avast Internet Security version. After installation Firefox browser won't open. Actually Firefox opens but can't load any pages. Just a message saying can't load page, check spelling, firewall settings, network connection, etc. I did a system restore and am back to the free Avast and all is fine. It is probably a setting but I can't find what changed or needs to be changed. Any ideas? Thank you.
__________________
Semper Fi
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 signatures.

Mark

"The government cannot give to anybody anything that the government does not
first take from somebody else." Dr. Adrian Rogers, 1931 2005
Whiskey Six is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2010, 20:25   #2
inthefrey
Moved on...
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,192
Just stop the web service - then find out what your "sensitivity" is set to.
realtime shields>Web shield>expert settings
inthefrey is offline   Reply With Quote

 
  
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -6. The time now is 10:35.




Homepage
FAQ
Forums
Calendar
Advertise
Gallery
GT Wiki
GT Blogs
Social Groups
Classifieds


Users Currently Online: 1,194
287 Members
907 Guests

Most users ever online: 2,244
Nov 11, 2013 at 16:42