GlockTalk.com
Home Forums Classifieds Blogs Today's Posts Search Social Groups



  
SIGN-UP
Notices

Glock Talk
Welcome To The Glock Talk Forums.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-18-2013, 09:32   #51
Redstate
Senior Member
 
Redstate's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 741
Saleen, my issues that I described resolved with a new RSA. See my previous posts, particularly, post #23 in this thread. Good luck.
Redstate is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2013, 09:49   #52
mongo356
Senior Member
 
mongo356's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: IL
Posts: 839
Saleen,

I bought a NIB G27 with a 0-8-1 spring and it wouldn't pass the 90 degree/slowly close the slide recoil spring test. even if slowly closed at 180 it still would hang up, but if I let it close with force it would return to battery. I took the spring out and carefully worked the spring with the washer over the end of the metal sleeve and upon return you could feel the washer catch on the sleeve.

I swapped with a 0-8 spring no problems.

I called Glock and they sent me a new 0-8-1 spring. The new 0-8-1 also worked flawlessly no problems. I think either the metal sleeve or the washer on the end has a tendancy to be a little out of spec and cause problems I guess the good part is if its bad it will show up immediatly.

Best of luck.
mongo356 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2013, 10:28   #53
Cybercowboy
Support the 2nd
 
Cybercowboy's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: SW Missouri
Posts: 2,494
Blog Entries: 1
Quote:
Originally Posted by Saleen View Post
I just bought a brand new US made Glock 26 GEN 3 this weekend. Test fire date 11/5/12. I'm having the same issues as in this thread. Slide wont return to full battery and also has the frame mark/gouge. My RSA has 0-8-1 on it as well. This is really dissapointing that i have a brand new gun with issues. I would have thought that Glock would have figured out these issues by now. I called them this morning and they are sending out a new RSA. I really hope this fixes the issue. Did everybody in this thread with the same issue have their problem solved by a new RSA?
I've posted about this very issue in a similar thread, concerning my new Gen 4 G26. I bought the pistol new in November of last year and immediately noticed this. I called Glock customer support and told them about it. The rep asked me where I was getting this "being a problem". I admitted the weapon fired without any problems.

I decided to just go ahead and buy a stainless RSA because I wanted one anyway. Purchased a Glockmeister GMSSR26CS RSA and it totally and completely fixed me right up. Just FYI.
Cybercowboy is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2013, 13:56   #54
Saleen
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 21
Thanks guys. I have a new one coming in from Glock and I also ordered a SS rod from BT guide rods. I'm sure one of those will for sure.
Saleen is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2013, 15:12   #55
Saleen
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 21
Just an update, got my replacement rsa from glock and my stainless steel rsa from BT guide rods. Both new springs completely fix the issue. But damn, the BT guide rod is one stout looking/made rsa. It's very very well made and quite a bit heavier which will definitely help out with muzzle flip. In fact holding my two oem glock rsa together, the BT still weighs significantly more than both. I love the BT and it will be staying in the gun for sure.
Saleen is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2013, 15:54   #56
sgt rock
Senior Member
 
Join Date: May 2002
Location: michigan
Posts: 352
My new Gen 4 26 does this a little bit but functions flawlessly , i'll keep shooting it and see what happens.
sgt rock is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2013, 16:12   #57
Farmalljon
Member
 
Farmalljon's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 72
38 Super, I get the same message when I try the link.

Last edited by Farmalljon; 03-10-2013 at 16:15..
Farmalljon is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2013, 21:29   #58
.38 super
Observer
 
.38 super's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Florida
Posts: 1,562
Quote:
Originally Posted by Farmalljon View Post
38 Super, I get the same message when I try the link.
It's an old thread but sometimes I like to dig in old threads for reference and getting to this message is confusing, because I don't think that my account is limited or something... One of the members here did explain it to me but still - there are plenty of busy forums where they archive old threads...
I wish my saved threads were preserved... Most of them disappeared too...
__________________
Μολοη Λαβε !
____________________________
Florida Glockers Club #1964
Калашников Клуб №1000
.38 super is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -6. The time now is 20:04.



Homepage
FAQ
Forums
Calendar
Advertise
Gallery
GT Wiki
GT Blogs
Social Groups
Classifieds


Users Currently Online: 1,526
460 Members
1,066 Guests

Most users ever online: 2,244
Nov 11, 2013 at 11:42