Home Forums Classifieds Blogs Today's Posts Search Social Groups



  
SIGN-UP
Notices

Glock Talk
Welcome To The Glock Talk Forums.

 
  
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-21-2012, 07:29   #1
Mr.Pliskin
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: TX
Posts: 341
So about the whole "Constitution lovers are domestic terrorist's" thing

In two locations when getting on wi-fy on my Iphone I noticed an interesting hotspot. Today I got a screen shot of it. This is of course the work of the federal government

Survival/Preparedness Forum

RUN!!!!!! RUN FOR THE HILLS!!!!!!!!!
Mr.Pliskin is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2012, 11:26   #2
racerford
Senior Member
 
racerford's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: DFW area
Posts: 5,050


Wow!, either that is a joke name or the FBI needs to fire their IT guys. They should not be broadcasting their network information. Heck you shouldn't even do it at home.

Wireless security 101.
racerford is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2012, 11:48   #3
MadMonkey
Spershul Furces
 
MadMonkey's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: TX
Posts: 2,753
Send a message via AIM to MadMonkey Send a message via Yahoo to MadMonkey
Hahaha, I know a lot of people that do that.
MadMonkey is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2012, 13:41   #4
SFCSMITH(RET)
Senior Member
 
SFCSMITH(RET)'s Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Central Kentucky
Posts: 2,342
My home network shows up as "CIA Remote Monitor Station 12"



Freaked out my buddy when we went "N" and it would just reach his house (right at 1000 ft).. his phone would see it, but then drop it.. then see it.. then drop it..

He was sure the .gov was watching him..

Last edited by SFCSMITH(RET); 08-21-2012 at 13:42..
SFCSMITH(RET) is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2012, 13:50   #5
LongGun1
StraightShooter
 
LongGun1's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: N E Louisiana & N Arkansas
Posts: 12,447
Quote:
Originally Posted by SFCSMITH(RET) View Post
My home network shows up as "CIA Remote Monitor Station 12"



Freaked out my buddy when we went "N" and it would just reach his house (right at 1000 ft).. his phone would see it, but then drop it.. then see it.. then drop it..

He was sure the .gov was watching him..

__________________
"Got Preps"??

"Accuracy first, Speed second.....Speed first, Accuracy never"
LongGun1 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2012, 19:35   #6
rauldduke1979
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 617
Quote:
Originally Posted by SFCSMITH(RET) View Post
My home network shows up as "CIA Remote Monitor Station 12"



Freaked out my buddy when we went "N" and it would just reach his house (right at 1000 ft).. his phone would see it, but then drop it.. then see it.. then drop it..

He was sure the .gov was watching him..




Ironically, he probably went around telling people "the CIA is watching me" and now the Feds have him on a watch list.
rauldduke1979 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2012, 20:15   #7
Breadman03
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Luzerne County, PA
Posts: 1,781
Send a message via Skype™ to Breadman03
Quote:
Originally Posted by SFCSMITH(RET) View Post
My home network shows up as "CIA Remote Monitor Station 12"



Freaked out my buddy when we went "N" and it would just reach his house (right at 1000 ft).. his phone would see it, but then drop it.. then see it.. then drop it..

He was sure the .gov was watching him..
I can't get mine past 60 feet on N. I even tried a new router and all the channels.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 signatures.

Wants a G41
Breadman03 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2012, 21:00   #8
98LS-WON
Senior Member
 
98LS-WON's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Lacey, WA
Posts: 849
HAHAHA! My wife made me name our Wireless Router "FBI Surveillance Van 1" because she thought it would be fun to mess w/ the neighbors. Thanks for the laugh!
98LS-WON is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2012, 04:52   #9
TangoFoxtrot
OIF 04-05
 
TangoFoxtrot's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Nowhereville, USA
Posts: 4,037
Blog Entries: 1
I know its a joke, but I would not put it pass the FBI to be that stupid!
__________________
G21 Club: 0685 -Tact. SG 7048
S/P Club: 109 - .40 Club: 0255
Black Rifle-SWMP15S1647
TangoFoxtrot is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2012, 06:45   #10
Toyman
Senior Member
 
Toyman's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: West Michigan
Posts: 3,852
My brother in law lives on the edge of the ghetto, the house across the street is always selling drugs. He set his wireless to MHPD.
__________________
Mike - A forum post should be like a skirt. Long enough to cover the subject material, but short enough to keep things interesting.
"It's not about the odds, it's about the stakes." -
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 signatures.
Toyman is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2012, 07:01   #11
SFCSMITH(RET)
Senior Member
 
SFCSMITH(RET)'s Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Central Kentucky
Posts: 2,342
Quote:
Originally Posted by Breadman03 View Post
I can't get mine past 60 feet on N. I even tried a new router and all the channels.
We have ours on the second floor, nothing around it, house is standard frame construction. We get fair signal over about 3/4's of our property most of the time, about, say 7 acres with wifi coverage.. you can sometimes pick it up a bit further out, like my buddy, (he is the nearest house), but it won't connect. On "G" we could/would go only about 175-200 feet from the house.

We have this one..
SFCSMITH(RET) is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2012, 08:26   #12
CigarandScotch
Fartacus
 
CigarandScotch's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Cackalacky
Posts: 506
I named mine "Try and hack this"...when I got home the next evening the name had been changed to "Challenge accepted"









(no, not really)
CigarandScotch is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2012, 04:02   #13
Breadman03
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Luzerne County, PA
Posts: 1,781
Send a message via Skype™ to Breadman03
Quote:
Originally Posted by SFCSMITH(RET) View Post
We have ours on the second floor, nothing around it, house is standard frame construction. We get fair signal over about 3/4's of our property most of the time, about, say 7 acres with wifi coverage.. you can sometimes pick it up a bit further out, like my buddy, (he is the nearest house), but it won't connect. On "G" we could/would go only about 175-200 feet from the house.

We have this one..
Our old router at our old house performed like yours. Our current place is just down the street from a cell tower and a few radio towers that I think are causing the trouble. I've had days where I could barely connect 5 feet from the router.

CigarandScotch, that is just funny.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 signatures.

Wants a G41

Last edited by Breadman03; 08-23-2012 at 04:03..
Breadman03 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2012, 16:54   #14
xXGearheadXx
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Knoxville TN
Posts: 227
Mine is "buy me beer u get password".

Everyone seems to think i'm joking...
xXGearheadXx is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2012, 14:42   #15
pugman
Senior Member
 
pugman's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Wisconsin
Posts: 6,211
Quote:
Originally Posted by Breadman03 View Post
Our old router at our old house performed like yours. Our current place is just down the street from a cell tower and a few radio towers that I think are causing the trouble. I've had days where I could barely connect 5 feet from the router.

CigarandScotch, that is just funny.
I forget how far they can reach; but I though I remember a story where a couple of tech nerds used Pringles cans with the ends cut out to direct a signal something like 1/8-3/8's of a mile?

When I used to live across the street from my brother I used his wireless all the time. Some days it was a little choppy but for the 5 years we lived across the street from each other I had free internet service.
__________________
Now when asked when I think things will change I answer "The next time Thomas (aka the fed) robs Peter (aka the 53%) to pay Paul (aka the 47%) and Peter pulls a gun...things will change"
pugman is offline   Reply With Quote

 
  
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -6. The time now is 08:13.




Homepage
FAQ
Forums
Calendar
Advertise
Gallery
GT Wiki
GT Blogs
Social Groups
Classifieds


Users Currently Online: 1,053
264 Members
789 Guests

Most users ever online: 2,672
Aug 11, 2014 at 2:31