GlockTalk.com
Home Forums Classifieds Blogs Today's Posts Search Social Groups



  
SIGN-UP
Notices

Glock Talk
Welcome To The Glock Talk Forums.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2013, 21:32   #1
AtlantaR6
Senior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 332
Promag sleeve fit problems?

I have a gen2 g26 and just got 2-15 round mags and 2-18 round mags from a friend. I bought 2 sleeves from Promag but when I put them on the mag doesn't click, and I can pull them out without pressing the mag release button.

Do I need to trim or shave them? Anyone else have this problem?
AtlantaR6 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2013, 15:13   #2
Ryanglock
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Exact same problem. I own a gen 3 G26 and purchased an oem Glock 19 magazine (15 round capacity). It goes in just fine and functions perfectly. Bought the Promag sleeve to give it a better look/feel when using the g19 magazine and it doesn't lock into place. Just wondering if you ever found a solution to this. I like the idea of the sleeve on the larger capacity magazine, but this doesn't work. I could mod it but I kind of feel like this thing should work as advertised without having to mod it. Any input would be greatly appreciated.
Ryanglock is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2013, 15:28   #3
Hawker Man
Senior Member
 
Hawker Man's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Arkansas
Posts: 540
Call Promag

ProMag Industries

10654 So. Garfield Ave
South Gate, CA 90280
Toll Free: (800) 438-2547
Office: (562)861-9554

Fax: (562)861-6377

Warranty Policy: All ProMag Industries magazines are 100% warranted against manufacturer's defects. Unauthorized modifications or deliberate abuse will void warranty. Defective magazines will be repaired or replaced at the sole discretion of ProMag Industries.
__________________
Trippin the light fanPLASTIC
UBUNTU 12.04 with Gnome Shell
314 Avionics Maintenance Squadron Little Rock AFB 83-91

Last edited by Hawker Man; 03-18-2013 at 15:29..
Hawker Man is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2013, 11:09   #4
Ryanglock
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Thanks for the reply Hawker. I called ProMag and their tech support is supposed to get back to me in a day or two. I'll post back on what they do to fix the problem.
Ryanglock is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2013, 15:06   #5
DannyR
Moderator
 
DannyR's Avatar
 
Join Date: Dec 1998
Location: Roanoke, Virginia
Posts: 38,241
Promag means problems in most languages.
__________________
Lifetime GSSF Member
Certified Glock Armorer 1997-2015
NROI, Level I
Bull Dawg #1
www.gssfonline.com
https://sites.google.com/site/dannyvickieryan
DannyR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -6. The time now is 02:19.



Homepage
FAQ
Forums
Calendar
Advertise
Gallery
GT Wiki
GT Blogs
Social Groups
Classifieds


Users Currently Online: 738
187 Members
551 Guests

Most users ever online: 2,244
Nov 11, 2013 at 11:42